Despre mine

Despre Manuela Papadopol

  • Licențiată în Psihologie  Facultatea de Psihosociologie București,
  • Master cu specializarea Psihologie Clinică, Evaluare și Intervenție Terapeutică la Universitatea „Andrei Șaguna” Constanța,
  • Formare în Psihoterapie Experiențială și Hipnoterapie
  • Psiholog cu drept de liberă practică, acordat de Colegiul Psihologilor din România
  • C.P. 16007

 

Despre psihoterapie

Specializarea de psihoterapeut m-a facut să înțeleg că toți avem nevoie sa fim înțeleși, ascultați dar mai ales să dăm un alt sens problemelor sufletești.

Sunt asemenea ție, un om în căutarea sinelui real și profund, cu bucurii și suferințe. Știu cât de dificilă poate fi uneori regăsirea a ceea ce suntem de fapt, dând jos măștile sociale pe care le purtăm.

M-am orientat către profesia de psiholog pentru că și eu la rândul meu am avut propriile întrebari la care am căutat răspunsuri. Pe unele le-am găsit, pe altele încă le mai caut.

În cadrul ședințelor de psihoterapie abordez complexitatea problematicilor clienților din perspectivă holistică. Termenul HOLISTIC însemnând totul sau un întreg. Totul este unul. Unul este indivizibil.

În consecință noi am creat cadrul formării bolii, tot în puterea noastră stă să participăm la vindecarea ei. Simultan pe fiecare palier – psihic, fizic, social.

Scopul meu este de a ajuta clientul să se cunoască mai bine, să își recapete încrederea în sine și să devină creatorul propriei vieți.